Voitin Aulin blogin arpajaisissa tällaisen paketin:

1320390635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli: Aulin ompelema neulojan pussi, kaksi kerää vaaleansinistä Gjestal Knopp -merinovillalankaa, levy Geisha-suklaata ja kortti tällaiselle kissaihmiselle.

Minulla oli tuotekutsut eilen illalla. Vieraat ihastelivat Aulin ompelemaa pussukkaa. Pussukan vuori on aurinkovärjättyä kangasta, päällykangas on Marimekon Noitarumpua, välissä on lankakerien vyötteitä ja päällimäisenä on muovi. Pussi on vetoketjullinen. Kertakaikkiaan ihana lahja. Tulee varmasti jo illalla sisältämään sukankudelman.

Vieraani ihmettelivät, että mistä tällaisia töitä löytyy. Tässäpä linkki Aulin blogiin:

Aulin blogi

Sitten leikin salapoliisia ja päädyin (ilmeisesti) Aulin oppilaiden sivuille, jossa olikin ohjeet pussukan tekoon sekä paljon muuta mukavaa. Käykääpä selaamassa. Kaarisillan käsitöiden -blogin linkki on sitten tässä:

Kaarisillan käsityöt

Merinovilla on niin ihanan pehmeää ja väri on kuin luotu poikavauvalle. Sukuun syntyi 15 päivä lokakuuta pikkuruinen poika, joten isotäti neuloo vauvalle näistä langoista ensin päänlämmittimen. Näin jokin aika sitten ohjeen vauvan kypärämyssyyn. Pitääpä nyt jäljittää sivu, millä se oli.

Sanomattakin on selvää, että suklaalevy on kohta jo muisto vain. Kortin kissa on hiukan söpömpi kuin Mölli-kissani, mutta viehtymys lankoihin näyttää olevan yhteistä.

Paljon kiitoksia Aulille.

Antoisia hetkiä käsitöiden ja muiden harrastusten parissa teille kaikille!