Kävin viikonloppuna pikaisesti korukurssilla. Koruaskartelu onkin minulle ihan uusi juttu. Tuloksena oli rannekoru erilaisista helmistä ja korvakorut tyttärelle. Tulos jäi hivenen vaatimattomaksi, kun en ehtinyt olla kurssilla kokopäivää, mutta kipinä koruihin jäi muhimaan. Korvakorut lähtivät ennen kuvausta jo tyttären matkaan, mutta rannekoru poseeraa keskitekoisen virkkauksen päällä:





Olen virkkaillut kuusikulmioita sadepäivien ratoksi pitkin kesää. Mitään valmista ei niistä kuitenkaan tänä kesänä tullut. Ehkäpä niistä tulee jotakin ensi kesäksi.

Perjantaiaamuna maa oli pitkään täällä kuurassa. Kävin sitten siivouksen lomassa kuvaamassa jäisiä ruusuja. Kuura ja jäätyneet pisarat kasveissa ovat mielestäni hyvin maalauksellisia. Ehkäpä näistä jompi kumpi päätyykin talvella maalaukseen:





Tänään oli pitkästä aikaa kaunis syyspäivä. Olikin oikein hyvä lenkkeilyilma.  Kauniin ilman innoittamina teimme pitemmän lenkin. Päätimme, että kerran viikossa teemme tällaisen pitkän lenkin tästä lähtien. Lenkille tuli pituutta noin yhdeksän kilometriä. Normaali lenkkimme on noin viisi kilometriä.  Pistän tämän nyt tänne ylös, jotta muistaisin, mitä tuli luvattua. Räntäsateiden ja pimeän myötä lenkit tuppaavat lyhentymään. Näin syksyllä yritän tehdä lenkkeilystä tavan, jotta syksyn loska ja talven viimat eivät tekisi minusta ihan sohvaperunaa. Kesän jälkeen on aina hiukan vaikeaa mukautua syksyn pimeisiin iltoihin ja tsempata itseään liikkumaan.

Kiitos, kun poikkesit kurkkaamassa. Oikein mukavia ja antoisia syyspäiviä sinulle!