Minun santtuni eli paavalinkukat saavat uuden mullan. Osalle sain vaihdettua, mutta eihän yksi pussi kukkamultaa riitä koko santtujoukolle, joten pitää kipaista illalla kaupasta lisää.

Mullanvaihto.jpg

Minulle on kertynyt näitä paavalinkukkia tusina keittiön ikkunalle ja noista pienistä ruusukkeista niitä saa lisää. Paavalinkukat ovat luonnossa sademetsän aluskasvillisuutta, joten suoraa auringon porotusta ne eivät kestä palamatta. Käytän paavalinkukille altakasteluruukkuja. Ne näyttävät viihtyvän niissä hyvin. Multapussi ei ole mainos, mutta sitä olen päätynyt käyttämään omille ruukkukukilleni. Paavalinkukat pitävät myös kahvista. Kahvi on sopivasti hapanta ja siinä on kalia ja fosforia, joka saa kukat kukkimaan. Joten pannunperät menevät laimennettuna kukkien kasteluun. Välillä keittelin kahvit automaatilla, joka teki kahvia kupin kerrallaan. Käytin lannoitukseen kukille kaupan kastelulannosta. Paavalinkukat etenkin näyttivät voivan jo joulun alla huonosti, joten aamukahvit keittelen taas keittimellä ja pannunperät jäävät kukille. Kukat taas kiittävät.

Paavalinkukka.jpg

Lauantaina luonto näytti, miksi helmikuu on nimensä veroinen:

Helmikuu.jpg

Meillä on tänään loistava ulkoilusää. Aurinko paistaa täydellä terällä ja pakkasta on muutama aste. Valohoitoa mielelle on siis luvassa. Mukavaa päivää.