Tämä kuusi on isoin katiskaverkosta tehdyistä. Korkeus arviolta puoli metriä. Muoto on kuta kuinkin kartio. Muutoin samalla systeemillä kuin käpykuusikin. Koristeena tässä ovat WC- ja talouspaperirullista tehdyt tähdet. Kuusessa on sekä isoja että pieniä tähtiä. Tähdet maalasin spraymaalilla kullanväriseksi. Osassa taisin pohjamaaliksi pistää ensin mustaa spraymaalia. Tähdet liimasin kuumaliimalla verkkoon kiinni. Valot ovat muuntajalla olevat pienoisled-valot. Ne sidoin rullalangalla kuusen sisäpuolelle.

T%C3%A4htikuusi.jpg

Isommat tähdet ovat kuusisakaraisia. Pienemmissä on kuusi tai kahdeksan sakaraa. Ne tein taittamalla hylsystä leikatut suikaleet vielä puoliksi ja liimamalla ne taitoskohdasta toisiinsa.

Pieni%20rullat%C3%A4hti1.jpg

Pieni%20rullat%C3%A4hti2.jpg

Pienistä tähdistä tuli epäsymmetrisiä. Muutaman tähden kokeilin liimailla erilaisiksi. Näitä en ole vielä maalannut, eikä näille ole vielä paikkaa tiedossa.

WC-paperirullat%C3%A4hdet.jpg

Minulla on nyt menossa vaihe, jossa yritän ideoida kotona olevista tarvikkeista jotakin. Paljon roinaa onkin kertynyt nurkkiin. Jotain joutuu ostamaan välillä kaupastakin. Tänään sain siemenleivän ohjeen ja kaupasta lähti mukaan monenlaisia siemenpusseja. Kokeilin tietysti heti ohjetta. Tätä leipää ei ole tarkoitus syöttää linnuille. Hyvää leipää minun mielestäni. Voi leivän päällä tuo kummasti makua, paistisiivusta puhumattakaan.

Siemenleip%C3%A4.jpg

Ohje leipään:

1 3/4 dl auringonkukan siemeniä

1 dl seesamin siemeniä

1/2 dl pellavan siemeniä

1 dl kaurahiutaleita

2 rkl perunajauhoja

3/4 tl merisuolaa

3 kananmunaa

Aineet sekoitetaan keskenään. Levitetään pellille levyksi. Paistetaan 175 asteessa 25 minuuttia.

Leikkasin kikkomaisen levyn pitsaleikkurilla lämpimänä paloiksi. Rakenne leivässä on mukava. Voi rouskutella kuten näkkäriä.

Kiitos Kristiinalle ohjeesta.