Tyylinä taustalla on märkää märälle, ensin valuttamalla ja sitten taustan ranta tavallisella maalipensselillä. Etualan vaaleammat läikät olen teipannut maalarinteipillä valutuksen ajaksi. Punaisen sävyn laitoin kuivalle paperille märällä pensselillä. Heinät sudin samalla maalipensselillä kuivalle paperille kohtalaisen kuivalla värillä. Tämä oli nopea työ.

 

Akvarelli_j%C3%A4inen%20ranta.jpg

Eilinen tunarointi lumikenkien kanssa ei saanut onneksi isoa vanhinkoa aikaiseksi. Hivenen polvi aristaa reippaassa ojennuksessa. Polven nivelsiteet venähtivät vuonna pottu ja kirves. Polvea tukevien lihasten vahvistaminen on jäänyt heikolle tolalle. Sitä tässä nyt vain makselen. Polven parasta kuntoutusta minulle on ollut luisteluhiihto. Se vain on parina vuonna jäänyt vähille, joten polvi on alkanut taas lonksumaan. Respeti on siis tiedossa, puuttuu vain itsekuria.

Eilen illalla maalailin vesiväreillä. Sain kissan maalarikaveriksi. Se huitoi sivellintä käpälällä ja työnsi kuononsa märkään väriin. Olisipa vielä kyhnyttänyt karvansa kiini kosteaan maaliin, mutta siinä vaiheessa heivasin katin kauemmaksi. Halusi jälkensä taiteen maailmaan. Fiksu kissa, mutta joskus hyvin ärsyttävä.