Kesä on kauneimmillaan. Juhannuskokkokin paloi loistavasti.

Kokko.jpg

Aaton sää oli loistava. Tänään satoikin taas roimasti vettä. Kiersin tänään järven pyörällä. Lenkki on noin viisitoista kilometriä. Järven ympärys -lenkki oli toinen minulle tälle kesälle. Molemmilla kerroilla olen saanut vesiryöpyt taivaalta niskaani. Tämä on varmaan uusi sadetanssin muoto. Jos kasvustot näyttävät poutivan, niin pyörän päälle vaan ja järven ympäri. Taivaalta pitäisi tulla tunnin sisään vettä kaatamalla, vaikka pilven hattaraa ei näy.

Sateisella iltapäivällä oli hyvätkin puolensa:

Pikkupyyhe.jpg

Novitan ohjeilla tehty pikkupyyhe valmistui. Lanka on puuvillabambua. Lanka on tosi miellyttävä neuloa näin lämpimilläkin ilmoilla. Ei tarttunut hikisiin kätösiin. Mutta jäiköhän joku panda Kiinassa nyt ilman ruokaa. Ihan omatunto rupesi  kolkuttamaan. Bambu on langassa viskoosia. Mietiskelin, että onko kotimaisesta koivusta tehty viskoosi jotenkin huonompaa langassa kuin bambu. En tiedä kuinka paljon maailmassa on bambua, mutta koivuja minulla olisi moneen pyyhkeeseen omasta takaa. Jos tämä pyyhe pelittää hyvin käsipyyhkeenä, niin neulonpa syksymmällä näitä lisää.

Tulevat pari kolme kuukautta menee nyt aika tiiviisti marjahommissa. Yritän käydä kurkkimassa blogeihinne, vaikka aina en jaksa kommentteja jättääkään. Voikaa hyvin ja nauttikaa kesästä.