Nyt sitten eletään härkäviikkoja. Härkäviikkojen kunniaksi Vuodatus ilmoitti pistävänsä huomenna jalalle uudistuksia. Vuodatus siirretään uudelle pohjalle. Huomisesta lähtien ainakin viikon Vuodatuksessa ovat luukut kiinni uusien kirjoitusten ja kommentoinnin osalta.



Jännityksellä odotan, että pyyhkiytyvätkö taas kaikki kuvat täältä bittiavaruuteen. Koska en ole saanut käsityö- ja maalausrintamalla mitään uutta valmiiksi, "piristän" teitä lumisateisella rappioromantiikalla.

Härkäviikkoni kuluvat viime vuoden tilinpäätöksessä ja alkaneen vuoden suunnittelussa. Tosin usein karkaa ajatus työstä ja sitten karkaa koko ihminen työn äärestä. Syynä moiseen holtittomuuteen lienee ikkunasta näkyvä luonnon näytelmä:



Luonto on nyt talvisen kaunis. Kuuraa on kasvanut puiden oksille niin paljon, että nuoret puut taipuvat luokille. Kun aurinko valaisee kuuraiset puut, näky hivelee silmää. Laduilla lumi on puhdasta ja keli luistava. Jäätynyt järvi näyttää nyt jo kutsuvalta. Aurinko sulatti myös talvihorroksessa olleen pilkkimiehen.

Mukavia ulkoiluilmoja teillekin!