Vanha käyttöjärjestelmäni XP alkoi oikkuilemaan alkuvuodesta ja löi koneeni sekaisin tai kiini ihan miten huvitti. Hiihtolomalla koneeni sai uuden käyttöjärjestelman Windows 8:n. Sitäpä olenkin sitten opetellut käyttämään. Teknisesti olen sen verran tumpelo, että muutosvastarinta on ollut aika suurta. Moni asia on vielä järjestelmässä hukassa. En käytä järjestelmän omaa sähköpostiohjelmaa, koska se vaati käyttäjätiliä. Koneeseen asennettiin Thunderbird, joka vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta. Kirjanpito-ohjelmat sain asennettua ja jopa käyttöön ohjelmien atk-tuen ja perheen atk-tukihenkilön avulla. Koneestani puuttuu vielä mm. sopiva kuvankäsittelyohjelma. Koneessani on kyllä kameran kuvankäsittelyohjelma, mutta en löytänyt siitä toimintoa, jolla saisin pakattua kuvat web-muotoon. Odottelen Office-pakettia, jossa on osa tarpeellisista ohjelmista. Nyt ei siis tule uusia kuvia, mutta ehkäpä joku entinen, joka hävisi kesällä Vuodatuksesta bittiavaruuteen.

 

Vuodatus on onnistunut vielä hävittämään myös lähettämiänne kommentteja, jotka olitte kirjoitelleet uusinpiin postauksiin. Annikselle kiitos huomiosta. En ole poistanut kommentteja, mutta Vuodatus nyt näyttää sairastavan vieläkin lastentauteja.

 

Olen neulonut tämän talven villatakkia kaksinkertaisesta Nalle-langasta. Nyt pitäisi päätellä kaikki langanpäät ja ommella napit. Eniten neulomisessa inhoan lankojen päättelyä ja kirjavassa takissani niitä on varmaan satoja. Odotan päättelyinspiraatiota.

Kuvien siirtäminenkin näyttää olevan vielä ongelmallista Vuodatukseen. Tämän onnistuin siirtämään. Kuvassa on paluulatu Ruuhitunturista. Maalaus on muutaman vuoden takainen. Tälläkin hiihtolomalla käväisimme hiihtelemässä pari päivää Ruuhitunurin laduilla.

Taulu%20latu-normal.jpg

Toivotan teille oikein aurinkoisia keväthankia!