Kuuraiseen aamuun vähän lämmintä itselle:

Ruskar%C3%A4pikk%C3%A4%C3%A4t-normal.jpg

ja miehelle:

Kalanruotosukat-normal.jpg

Sekä omat läppäräpikkäät että miehen sukat aloitin jo viime talvena. Lopultakin sain neulottua ne loppuun ja jopa pääteltyä langat. Sukkia on ehditty jo kaivatakin. Meinasin jo ostaa valmiit sukat, kun näytti siltä, etten saa näitä valmiiksi ikinä. Metsurinsaappaaseen passaisi varmaankin yksivärisetkin sukat, mutta minusta on mielekkäämpi neuloa kirjoneuletta ja onhan kirjoneulesukka lähes kaksinkertainen verrattuna yksiväriseen sukkaan ja siten myös lämpöisempi.

Onnelliset ja mukavat ajatukset synnyttävät positiivista energiaa meihin. Homma toimii kuulema myös päinvastoin. Tämä juttu tuli joogan mukana. Yritän nyt sitä soveltaa myös käytäntöön. Joskus tekee tiukkaa minun äkäisellä luonteellani. Tässä yksi yritys positiivisempaan ajatteluun. Ajattelin edetä pienin askelin. Ei sitä nyt heti pidä ryhtyä yltiöpositiiviseksi.

Parin viikon ajan tilan nettisivut ovat olleet hyökkäyksen kohteena. Yhteydenottolomakkeelle on tullut päivässä useita kymmeniä siansaksaa olevia viestejä samasta osoitteesta. Ensin pisti lahjakkaasti vihaksi poistella asiattomia yhteydenottoja ja viestit sen kun lisääntyivät. Mutta sitten ajattelin, että jos venäläiset saavat puretuksi agressionsa pistämällä meille viestejä useita kymmeniä päivässä, niin pistäkööt. Pariin päivään ei ole tullut yhtään viestiä yhteyslomakkeella. Joko hyökkääjät väsähtivät tai webhotellin suodattimet rupesivat toimimaan. Molempi parempi.

Lokakuun kuurainen aamu on kaunis auringon paisteessa. Raikas ilma saa veret kirtämään vilkkaasti. On helppo hengittää. Tällaisia onnellisia ajatuksia heräsi minulle, kun kävin ulkona kuvaamassa neuleet. Nyt minulla on sitten positiivista engergiaa koko päiväksi.

Onnellisia ja mukavia ajatuksia myös sinulle.